Erik Hamstra
Erik HamstraWerkplaats
Christjan Herbers
Christjan HerbersIn- en verkoop

Het begin van mijn carrière
Toen ik klein was vond ik het altijd al interessant om te kijken wat de monteurs onder de motorkap deden. Vanaf mijn vijftiende ben ik dan ook al actief met het sleutelen aan brommers, motors en auto’s.

C.a. 17 jaar geleden ben ik dan ook mijn eigen bedrijf gestart waarin ik tot de dag vandaag actief ben, genaamd Coopernet, gespecialiseerd in de classic mini cooper.

Passie
Vanuit mijn passie voor de techniek heb ik dan ook tot de dag vandaag met veel plezier vele mini’s gerepareerd.
Het bleef niet bij alleen reparaties, maar ook complete bodyrestauraties of motor en versnellingsbak revisie heb ik vele malen in opbracht van de klant mogen uitvoeren.
Daarom kan ik zeker zeggen dat de Mini geen geheimen meer heeft voor mij, het is dan ook echt mijn passie!

Tevreden klanten
Ik probeer altijd goed te luisteren naar de wensen van de klanten en die dan ook te realiseren. Ook probeer ik een zo hoog mogelijk serviceniveau te bereiken en te zorgen dat alles voor de klant goed geregeld is. Ik denk in mogelijkheden en oplossingen en mijn doel is hoge klanttevredenheid.

Doorgroeien/ontwikkelen
Om mee te groeien in de huidige markt heb ik mij de afgelopen jaren  meer verdiept in de techniek en oplossingen van de 'new' Mini en diverse modellen van BMW.
Ook is er moderne uitlees apparatuur aangeschaft waarmee ik alle storingen en onderhoud intervallen kan uitlezen en resetten, ik zie het dan ook als een uitdaging om de moeilijke stroringen of problemen op te lossen.

Hobby
Ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met auto’s bezig te zijn, ik ben hobby matig bezig met driften met BMW’s op een gezellige vrijblijvende recreatieve vorm. 

Van jongs af aan ben ik veel in aanraking gekomen met auto's. Passie voor sleutelen begon bij mijn oude Zundapp C 50 Sport uit 1970, die ik samen met mijn vader wist op te voeren tot een snelheid van bijna 130km/u. Daarna heb ik mijn sleutelvaardigheden weten te ontwikkelen bij verschillende autobedrijven en ben ik als ZZP'er (autotechnicus) mijn uurtjes in gaan delen. Elke 'tak van de sport' in de autobranche heb ik gezien en geproefd. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende automerken en heb ik mijn voorkeur ontwikkeld naar MINI's, BMW auto's en 'klassieke' (semi) oldtimers.

Na afronding van mijn HAVO heb ik de NVM SOM makelaardij opleiding gevolgd en ben ik bezig gegaan met de pilotenopleiding. Mijn interesses zijn breed, maar de praktijk wijst uit naar mijn voorkeur voor de autobranche.

Autobedrijven zijn er meer dan genoeg, onafhankelijke persoonlijke aandacht voor de auto zoekende of verkopende particulier laat bij veel autobedrijven vaak veel te wensen over. Dit laatste spreekt mij ontzettend aan omdat ik er veel plezier aan beleef om iemand goed te helpen bij het aanschaffen van een nieuwe auto, of juist om zijn of haar auto voor een zo goed mogelijke prijs weten te verkopen. Mijn technische achtergrond en interesse helpen u en mij in deze processen. Met deze eigenschappen heb ik daarom destijds Automakelaardij Christjan Herbers in het leven geroepen.

Mooie verkooppraatjes heb ik niet. Mijn belang ligt bij het eerlijk advies geven, eerlijkheid duurt immers het langst. 100% zekerheid heb je niet bij het kopen van een auto, zelfs niet bij de aanschaf van een nieuwe auto. Een eerlijk oordeel helpt u de kans te vergroten om de juiste auto aan te schaffen.

Mijn specialisme kun je vinden in MINI's, BMW's, (semi) oldtimers, klassiekers en youngtimers. Als zakelijk rijder weet ik als geen ander het belang van een goede en betrouwbare zakelijke auto die fiscaal heel aantrekkelijk is.